in

Polideportivo in Sa Indiotería by Jordi Herrero + Sebastián Escanellas

Here the light is intern circulates. A large deck colored translucent polycarbonate levitates above the sports hall allowing light to enter and exit freely. Sun protection is ensured by large flights in the SE and SW facades.

Architects: Jordi Herrero + Sebastián Escanellas
Location: Palma de Mallorca, 
Project Architects: Jordi Herrero Campo,  Genovard
Project Area: 2,607 sqm
Photographs: Jaime Sicilia

Here is intended to continue the indoor and outdoor space. The building is resolved burying the court and locker rooms. The scheme allows pass without visual barriers from the park to a covered platform, to the stand, and finally descending toward the court.

The sports hall has no window. Is ventilated by fresh air through courtyards, and hot air outlet openings in the cover. The feeling is of being in an outdoor space.